Annettes appeltaart

Annettes appeltaart
Geschikt voor 6-8 personen

Smaakmakers: snufje zout, 2 eetlepels basterdsuiker, 2 eetlepels suiker

Ingrediënten en kosten
300 gram bloem € 0,10
2 eetlepels kraanwater
1 ei € 0,10
200 gram margarine  € 0,20
3 appels € 0,50
2 peren € 0,50
(Lidl) gemengde noten € 1,00
Totaal: € 2,40

Bereiding
Kneed de bloem, ei, water, margarine, zout tot een mooi deeg en plaats circa 30 minuten in de koelkast. Kneed na en rol daarna het deeg uit. Snijd enkele reepjes af.

Was, droog, schil en snijd de appels en peren. Meng ze met de noten en suikers. Bekleed een bakvorm met het uitgerolde deeg en leg het mengsel hier in. Leg de deeg reepjes er overheen en bak circa 60 minuten op 180 graden in de oven.

Annette over haar gerecht: zo kun je dus een heerlijke taart maken zonder dure taartmixen te gebruiken. Als je na de baktijd direct een likje honing of abrikozenjam over de taart doet is het extra lekker!