Budgetkookboek

Alles over écht lekker budget koken
Slim Koken
Koken voor 4 personen voor € 5

Let op:
‘Alles over écht lekker budget koken’ verscheen op 18 juli 2020. Mail jouw bulk bestelling voor dit prachtige en duurzame relatiegeschenk naar info@bijstandsgerechten.nl om voor korting in aanmerking te komen.

26 gedachten over “Budgetkookboek

 1. Met plezier heb ik over uw website gesurfd en zou graag met u samen willen werken.

  Zelf heb ik een website, http://www.besparenmaar.nu, waar ik mensen help om te besparen op allerhande zaken en dagelijkse bespaartips die via de verschillende sociale media worden gepost. Het enige dat nog ontbreekt zijn budget kooktips, hiervoor zou ik u graag een platform willen bieden.

  Voorts verwijst u voor de aanschaf van uw boek naar (web)boekwinkels. Wist u dat u met het bol.com partnerprogramma zelf het boek kunt verkopen via uw website? Dit is een stukje script dat u qua opmaak zelf kunt bepalen en levert u extra inkomsten op.

  Graag wissel ik met u van gedachten en ben daarvoor bereikbaar per mail, sander@besparenmaar.nu en telefoon 0613673569

 2. Pingback: Zonnestraaltjes februari | www.bijstandsgerechten.nl

 3. Beste Merlien,
  Ik vind het een geweldig initiatief. Ik val dan officieel niet onder de categorie ‘bijstandsgerechtigden’, maar door steeds hoger wordende vaste lasten (ook als ik switch naar de goedkoopste aanbieder) en een al jaren gelijkblijvend inkomen, is deze site ook voor mij een uitkomst. Ik heb al vele bruikbare tips en recepten gevonden. Ik ben je en het team wat jou helpt dan ook zeer dankbaar.

  Hartelijke groet, Astrid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *