Esmee’s slastamppot

Esmee’s slastamppot
Geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen

Smaakmakers: 4 eetl mosterd, zout, peper

Ingrediënten 
750 gram aardappelen
1 krop ijsbergsla
4 eieren

Bereiding:

Kook de aardappelen volgens de aanwijzing op de verpakking. Zet een kleine pan water op en breng aan de kook. Voeg de eieren voorzichtig toe en laat 8-10 minuten koken. Snijd de sla in stukjes, was het en laat vervolgens goed uitlekken.

Stamp de aardappels met een klein beetje kookvocht fijn. Roer vervolgens de sla erdoorheen. Maak af met de smaakmakers. Snijd de eieren in stukjes en verdeel over de stamppot.

5 gedachten over “Esmee’s slastamppot

  1. Ja hier heb ik weer eens zin in, kleine kaasblokjes er door heen en spekjes on the side (ik ben vegetariër, mijn kinderen niet). Zin in!

  2. Wij maken dit altijd met spekjes en strooikaas ipv eieren, en soms wat gebakken uitjes. Erg lekker. Alleen strooikaas bij dit recept is ook lekker. 🙂

Laat een antwoord achter aan Merlien Welzijn Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *