Extra zonnestraaltjes in juni

Het manuscript van mijn “budgetkookboek” is af en goed ontvangen bij Karakter Uitgevers. Dit goede nieuws vier ik graag met jullie! Om die reden zal ik een extra winactie inlassen. De trekking zal zijn op vrijdag 7 juni. De prijs moet je vóór vrijdag 14 juni 12.00uur geclaimd hebben. Aan welke zonnestraaltjes hebben jullie dit maal behoefte? Hier kun je uit kiezen:

  • 5 maal H&M cadeaubonnen t.w.v. €20 per stuk
  • 2 maal boodschappen doen voor €50 per winnaar
  • gratis entreekaarten voor 4 personen voor een Nederlands of Vlaams pretpark naar keuze t.w.v. maximaal € 100

Uitsluitend reacties via de website die binnengekomen zijn vanaf heden tot en met donderdag 6 juni 12.00uur zijn geldig. Door een reactie te geven doe je dus automatisch mee met de trekking op 7 juni. Het zonnestraaltje wordt bepaald door de meeste stemmen. Veel succes alvast!

78 gedachten over “Extra zonnestraaltjes in juni

  1. Petra Bisschop en Herma Buitenkamp winnen allebei €50 voor de boodschappen!! Van harte gefeliciteerd!! Claim je prijs vóór vrijdag 14 juni 12.00uur door een email te zenden aan info@bijstandsgerechten.nl. Ontzettend veel plezier van de prijs En op naar de volgende zonnestraaltjes. Hopelijk kan ik dat heel snel weer mogelijk maken.

  2. Graag de kledingbonnen voor m’n dochter die in financieel zwaar weer zit.
    Kan ze zichzelf eens verwennen

    • Ha Annie, lief dat je mee doet om je dochter te helpen. Ik wens je veel succes met de actie. Je deelname staat genoteerd. groetjes, Merlien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *