Hugo’s pizza

Pizza:
Neem een pakje koopmans mix voor pizzadeeg (enige goede deeg dat in NL is te vinden) en mix 250 gram meel met 125ml water, een mespuntje zout en een el olijfolie. Kneed dit goed door en rol het uit met een deegroller tot je een mooie dunne bodem hebt.
Mix een blikje tomatenpuree en een blik tomatenblokjes totdat je een egale saus hebt zonder grote stukjes tomaat. Voeg hier een el oregano aan toe, een mespuntje zout en een theelepel suiker.
Verspreid de saus met een lepel over de bodem tot je een mooie dunne laag saus hebt. Voeg vervolgens de topping naar keuze toe. Goedkope opties zijn een ei, salami, pepertjes of champignons. Je kunt ook mozarella, gehakt of ham toevoegen. Maak de topping af met een beetje garaspte kaas.
Verwarm de oven voor op de hoogste stand en bak de pizza 8-10 min.
Dit een redelijk goedkoop gerecht, aangezien je het meel en de saus voor 2 pizza’s kunt gebruiken kun je voor 2 euro per pizza klaar zijn. Eet smakelijk!

Eén gedachte over “Hugo’s pizza

  1. Ik weet niet of de mix in 2 jaar zoveel goedkoper geworden is maar bij de AH kost deze op het moment 83 cent. bij mij lukt deeg voor brood enz nooit (al vanalles geprobeerd, gedroogde gist verse gist enz) en een mix lukt wel. dus dan is dit een heel fijne oplossing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *