Jacquelines pangasiusschotel

Jacquelines pangasiusschotel
Geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen

Jacquelines Pangasiusschotel

Jacquelines Pangasiusschotel

Ingrediënten

smaakmakers: zout, peper

  • 500 gr broccoli
  • 1 kilo aardappelen
  • 2 tomaten
  • 1 ui
  • ½ courgette
  • ½ citroen
  • 500 gr Pangasiusfilet

Bereiding

  • Was en snijd de broccoli
  • Schil de aardappelen en snijd ze in partjes
  • Was en snijd de tomaten in stukjes
  • Pel de ui en snijd het in ringen
  • Was en snijd de courgette in blokjes
  • Snijd een halve citroen in partjes
  • Verwarm de oven voor op 250 graden
  • Kook de broccoli en aardappelen in 10-15 minuten
  • Zet de oven op 200 graden
  • Leg vervolgens alle ingrediënten die u zojuist heeft gesneden op de bakplaat van de oven
  • Voeg zout en peper (en eventuele andere kruiden) naar smaak toe
  • Bak het geheel 15 minuten in de oven
  • Snijd ondertussen wat Pangasius filet in blokjes
  • Verdeel de vis na die 15 minuten ook over de bakplaat
  • Bak het geheel nog 7-10 minuten
  • Eet smakelijk!

2 gedachten over “Jacquelines pangasiusschotel

  1. Goedendag, jouw reactie staat onder een recept waar 1 kilo aardappelen en een pond broccoli én een pond pangasiusfilet in zitten naast tomaat, ui en courgette. Dus ik kan deze reactie waarin je aangeeft dat dit niet voldoende zou zijn voor 2 volwassenen en 2 kinderen niet plaatsen in deze context. Kijk goed in welke rubriek je zit. Op deze website staan voornamelijk hoofdmaaltijden maar ook enkele lunchgerechten en bijgerechten. Ik vermoed dat je dat met elkaar verward hebt. Heb je nog vragen? Stel ze gerust. Met vriendelijke groeten, Merlien Welzijn

  2. Panga filet is gevaarlijk om te eten ,ik hoorde vanmorgen op de radio dat er ook chloor in zit .Dus zou het twee keer overwegen om het te eten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *