OPROEP

Bijstandsgerechten is een burgerinitiatief dat eind 2012 gestart is. Gezond eten met een kleine portemonnee is het thema. Concrete recepten en (bespaar)tips worden uitgewisseld via deze website en social media van Bijstandsgerechten. Zo kan een ‘standaard’ gezin (2 ouders, 2 kinderen) iedere dag een warme maaltijd voor maximaa€5 totaal bereiden. Ook andere huishoudsamenstellingen vinden hier gerechten. Opgroeien met ongezond eten hoeft dus niet. Neem gerust eens een kijkje op de website, lees de vele reacties en vertel iedereen over deze gratis dienstverlening.

Wil je jouw achterban de budgetkookboeken van Bijstandsgerechten cadeau doen, stuur dan een e-mail naar info@bijstandsgerechten.nl. De verkoopopbrengst gaat voor 100% naar Bijstandsgerechten.

Draag je dit initiatief een warm hart toe, stem er dan op. Bijstandsgerechten is namelijk genomineerd voor de Libelle-Ster verkiezing. Stemmen kan nog tot 20 september 2015. Hoe meer aandacht voor dit initiatief hoe beter, want er leven volgens het CBS 1,5 miljoen Nederlanders in armoede.

Zo kun je stemmen:
1. Ga naar deze link van Libelle
2. Zet een vinkje in het witte bolletje boven mijn foto (Merlien Welzijn van Bijstandsgerechten)
3. Druk op ‘volgende’
4. Vul je naam en e-mailadres in
5. Druk weer op ‘volgende’
6. Ga naar jouw mailbox en klik op de link die je van Libelle hebt gekregen

9 gedachten over “OPROEP

  1. Hallo Merlien, ook ik heb mijn stem op bijstandsgerechten gegeven! Er zijn zoveel mensen die het niet breed hebben en die het moeilijk vinden om een gezonde maaltijd op tafel te zetten. Dus moet er veel meer bekendheid gemaakt worden voor jou initiatief!!

    • Ha Wilma, wat ontzettend lief van je! En, ja, ik ben het helemaal met je eens. We gaan ervoor. Dank voor jouw stem en support voor Bijstandsgerechten 🙂 groetjes van Merlien

  2. Pingback: OPROEP VAN BIJSTANDSGERECHTEN | Armoedebestrijding in Den Haag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *