Ravioli à la Marlous

Ravioli à la Marlous
voor 2 volwassenen en 2 kinderen

Smaakmakers: grote theelepel pesto, zeezout, vijf seizoenen peper

Tip: een potje pesto is vaak ook goedkoop verkrijgbaar bij de Xenos

Ravioli mozzarella en tomaat (AH of Xenos)
euro 1 kipfilet (in hele kleine blokjes van 5 cm snijden)
125 gr pakjes mozzarella (Euroshopper) (in blokjes van 1 cm snijden)
1 tomaat (in blokjes van 1 cm snijden)
Flesje kookroom (AH)
1 krop veldsla
olijf olie om te bakken
30 gr Parmezaanse kaas

Snijd de kip en doe in de pan met een beetje olie (olie even heet laten worden). Zet ondertussen de ravioli op en kook volgens de aanwijzing op de verpakking. Snijd op een schone snijplank de tomaat en mozzarella. Voeg deze toe als de kip gaar is. Voeg de pesto toe, de kookroom, peper en zout. proef of de smaak goed is en voeg evt naar smaak nog wat peper, zout of pesto toe.

Marlous over haar gerecht: dien de pasta en de saus los van elkaar op. garneer op je bord met Parmezaanse kaas en evt met veldsla of rucola.

8 gedachten over “Ravioli à la Marlous

    • Het lukt niet alle indieners om een foto van hun gerecht te maken. Mocht je het recept gebruiken en je bent toevallig in staat om een foto te maken dan kun je die alsnog mailen naar info@bijstandsgerechten.nl. Zo proberen we alsnog aan foto’s te komen, want ja, je eet eerst met je ogen. Da’s waar ?
      Groeten van Merlien

Laat een antwoord achter aan Merlien Welzijn Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *