Sabriena’s gebakken bloemkool

Sabriena’s gebakken bloemkool
geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen

Smaakmakers: 1 eetl. kerriepoeder

Tip: Sabriena heeft haar inkopen gedaan bij de Lid

Ingrediënten

1 zak bloemkool
1 kilo aardappelen
3 eieren
4 kipschnitzels

Bereiding:
Schil de aardappelen en kook ze in een ruime pan in circa 20 minuten ‘bloemig’ en giet ze dan af. In de tussentijd, kook de bloemkool in circa 6 minuten beetgaar. Bak de kipschnitzels om en om bruin.

Kluts de eieren in een kom. Maak een kruidige mix van 2 handjes paneermeel en de kerriepoeder. Haal de bloemkoolroosjes door het eimengsel en daarna door de paneermeelmix. Bak ze vervolgens in een pan mooi bruin en krokant!

Sabriena over haar gerecht: Je kan de aardappelen ook ’s morgens koken en deze ’s avonds bakken. Dat is ook erg lekker!

2 gedachten over “Sabriena’s gebakken bloemkool

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *