Sandra’s champignonpasta

Sandra’s champignonpasta
Geschikt voor 1 volwassene

Smaakmakers: slasaus

Tip: slasaus maakt u gemakkelijk zelf met wat mayonaise, een beetje peper/zout en een beetje van het vocht waar augurken in zitten

Ingrediënten

150 gram champignons
100 gram fussili
200 gram ijsbergsla (1/2e krop)
100 ml melk
10 gram bloem (een eetlepel)
10 gram geraspte kaas

Bereiding

Was en snijd de sla in reepjes. Meng het in een ruime bak met wat slasaus.

De fussili koken volgens de aanwijzing op de verpakking. De champignons schoonmaken en in plakjes snijden. De ui pellen en fijn snijden. In een bakpan met een klontje boter of een beetje olie de ui glazig bakken. De champignons toevoegen en gaar bakken. De bloem en de melk toevoegen en goed blijven roeren tot er een gebonden saus ontstaat. De pasta op een bord leggen, het champignonmengsel er overheen gieten en serveren met de sla.

5 gedachten over “Sandra’s champignonpasta

  1. Ik koop mijn kaas aan het stuk (dunnere plakjes dus voordeliger) en de eindjes rasp ik, uds nooit meer geraspte kaas kopen. Geraspte kaas is bovendien prima in te vriezen.

Laat een antwoord achter aan EJGroeneveld Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *