Vega penne salade à la Marlous

Vega pasta salade à la Marlous
Geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen

Smaakmakers: bieslook, basilicum, 1. theel. groene pesto

Tip: koop verse kruiden op de markt. Snijd ze eventueel en vries ze in. Ook kun je gedroogde kruiden gebruiken.

Tip: pijnboompitten gril je in een koekenpan waar een goede antiaanbaklaag in zit. Gebruik geen vet!

Ingrediënten

500 gram penne
4 grote tomaten
15 gr pijnboompitjes
100 gr Parmezaanse kaas
1 krop veldsla

Bereiding:

Was en snijd de tomaten in blokjes. Gril de pijnboompitten (let op: dit gaat heel erg snel). Kook de penne tot deze beetgaar is. Giet de penne af. Voeg de tomaat, pijnboompitten, pesto, basilicum en bieslook toe. Voeg vlak voor opdienen de sla en Parmezaanse kaas toe.

Marlous over haar gerecht: in plaats van pijnboompitten kun je ook gemengde salade nootjes gebruiken. Als je verse kruiden gebruikt, scheur dan de basilicum blaadjes en knip de bieslook heel fijn.

Eén gedachte over “Vega penne salade à la Marlous

Laat een antwoord achter aan Lot Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *