Wendy’s loddige knolselderijsoep

Wendy’s loddige knolselderijsoep
Geschikt voor 2 volwassenen

Smaakmakers: zout, peper, groentebouillonblokjes

Ingrediënten

1 knolselderij
half flesje (125 ml) kook room

Bereiding:

Je schilt de knolselderij en snijd ‘m in blokjes. Doe de knolselderij in een pan en vul aan met water totdat alle blokjes knolselderij net in het water staan. Wil je een minder loddige soep, voeg dan meer water toe. Voeg er groente bouillonblokjes aan toe, (ik gebruik er meestal 2) en breng het geheel aan de kook. De soep 20 tot 30 minuutjes laten koken, staafmixer er doorheen en je soep is bijna klaar. Even proeven en naar smaak peper en zout toevoegen. Voeg nu de kook room toe en roer goed door en laat nog even doorkoken.

Wendy over haar gerecht: In plaats van kook room is het ook erg lekker om soja room, slagroom of mascarpone te gebruiken. Dit soepje is heerlijk als voorgerecht of als maaltijd soep met bruin brood en kaas. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *