Bart Smit waardebonnen voor minima

Deze eerste winactie van Bijstandsgerechten is gericht op kinderen. De eerste 5 personen die mij een gerecht mailen in de categorie tot € 5 winnen allemaal een Bart Smitbon ter waarde van € 20 in het kader van de Sint. De waardebonnen worden beschikbaar gesteld door Bijstandsgerechten.
Vind u het ook belangrijk dat kinderen van minima bij voorkeur deze prijzen winnen?
Gerechten moeten voorzien zijn van een naam, duidelijke foto, bereidingstijdindicatie, kosten per ingredient en bereidingswijze. Zie de website voor een voorbeeld (Chantals rijst/rundvlees/paprika). Mail je deelname naar info@bijstandsgerechten.nl. De inzendtijd zoals aangegeven door mijn mailserver is leidend. Doe mee en/of deel en zorg ervoor dat de kids straks een extraatje van de Sint krijgen! Één bon per gezin.
Natuurlijk kun je buiten deze winactie altijd goede tips en gezonde gerechten indienen. Je kunt ze te allen tijden op de website plaatsen door een email te sturen aan info@bijstandsgerechten.nl. Je kunt ze ook aan Bijstandsgerechten verkopen voor € 20 per gerecht. Je draagt dan het eigendom van jouw gerecht over aan Bijstandsgerechten. De gerechten worden tezamen met de gerechten die reeds in eigendom zijn opgenomen in het kookboek dat in 2013 verschijnt.
Heeft de organisatie waar jij werkt of gewerkt hebt een sociaal hart, leg Bijstandsgerechten dan voor aan een bevoegde manager of directeur. Ik raak graag in gesprek met bedrijven die een maatschappelijke bijdrage willen leveren ten gunste van de mensen in ons eigen land die moeite hebben om rond te komen en zodoende een extraatje kunnen gebruiken. Kijk op de pagina Niet lullen, maar poetsen als je er niet alleen over wilt praten, maar er daadwerkelijk iets aan wilt doen!
[sociallinkz]