Zonnestraaltjes april 2014

Zo na de paasdagen kunnen veel mensen wel weer een extraatje gebruiken! Daarom zitten er deze maand 10 zonnestraaltjes ter waarde van € 20 per stuk in de pot. Voor de boodschappen. Wil je kans maken op deze zonnestraaltjes? Doe dan mee met de loting via de Facebookpagina!

Mede mogelijk gemaakt door
Mevrouw Woudenberg en een anonieme supporter die maar liefst € 50 gaf voor de zonnestraaltjes actie. De rest wordt betaald uit de opbrengst van de boekverkoop. Dus, heb jij het afgelopen jaar een boek gekocht? Dan heb ook jij dit mogelijk gemaakt!

Wil je ook zonnestraaltjes mogelijk maken? Stuur dan een email aan info@bijstandsgerechten.nl. Wil je het budgetkookboek kopen en op die manier een bijdrage leveren aan de acties van Bijstandsgerechten? Kijk dan hier voor meer info over Koken voor 4 personen voor €5

Wie mag er meedoen? Iedereen kan meedoen. De zonnestraaltjes zijn bedoeld voor iedereen die tobt om de eindjes aan elkaar te knopen. Dat kun je zelf zijn, maar je kunt ook meedoen voor iemand anders.

Hoe doe je mee? Zet in je agenda dat de trekking op vrijdag 25 april is. Op die dag worden de 10 winnaars bekend gemaakt. Je moet zelf jouw zonnestraaltje claimen als je gewonnen hebt. Volg de berichten op Facebook voor meer informatie. Je kunt alleen meedoen door een reactie op Facebook te geven.

4 gedachten over “Zonnestraaltjes april 2014

 1. ZONNESTRAALTJES APRIL:
  UITSLAG:
  De volgende 10 personen zijn uitgeloot voor een zonnestraaltje van €20 voor de boodschappen:
  1. Kristel van Steen
  2. Arjette van Rossum
  3. Angelique Epskamp
  4. Belinda Balk-van der Schee
  5. Call Sijpkes
  6. Pamela Feikema
  7. Meryem Sanane
  8. Carin de Groot
  9. Brenda Berkhout
  10. Corine van Velzen
  Heeeeeeel hartelijk gefeliciteerd! Het zij jullie enorm gegund! Claim jouw zonnestraaltje door voor aanstaande zondag 21.35uur een email te zenden aan info@bijstandsgerechten.nl onder vermelding van jouw naam, woonplaats en rekeningnummer. Je kunt alleen een zonnestraaltje claimen als je één van de 10 bovenstaande personen bent!

 2. jammer dat je alleen en plein publique mee kunt niet. niet iedereen wil het openbaar maken dat hij/zij het niet breed hebben. waarom niet (ook) via prive bericht, mail of hier?

  • Ha Miep, eerst kon het via de website. Daar is helaas misbruik van gemaakt. Verder zijn alle trekkingen transparant omdat er 1. geen reden voor schaamte is en 2. voor een ieder verifieerbaar is dat prijzen ook ècht uitgekeerd worden. Groeten, Merlien (initiatiefnemer Bijstandsgerechten)

Reacties zijn gesloten.