Zonnestraaltjes augustus

Deze maand zitten er 7 zonnestraaltjes in de pot van € 20 per stuk voor de boodschappen. Ik geef nooit boodschappenbonnen, omdat je dan verplicht bent om het geld in 1 winkel te besteden, terwijl mijn boodschap juist is dat je het beste overal op onderzoek uit kunt gaan om te ontdekken wat waar het goedkoopst is. Het één koop je op de markt, het ander bij de Lidl/Aldi, of in een Turks of Marokkaans winkeltje, een toko of de buurtsuper. Als je onze tips toepast en (onze) gezonde budgetrecepten gebruikt heb je dus 4 gratis warme maaltijden per ‘standaard’ gezin te pakken met het zonnestraaltje van augustus!

Je kunt uitsluitend meedoen door via de website een reactie op dit bericht te geven. Doe dit vanaf heden tot vrijdag 24 augustus12.00 uur. De trekking zal plaatsvinden op vrijdag 24 augustus om 19.00 uur. Vervolgens heb je tot vrijdag 30 augustus 12.00 uur de tijd om jouw zonnestraaltje te claimen. Prijzen die niet geclaimd worden gaan terug in de pot. Doe dus alleen mee als je daadwerkelijk kans wilt maken op de prijs: voor jezelf of om iemand in jouw omgeving te verrassen.

Waarom doen we dit bij Bijstandsgerechten? Omdat je het verdient. Simpel.

ps organisaties en privé personen die zonnestraaltjes mogelijk willen maken zenden een email aan info@bijstandsgerechten.nl

151 gedachten over “Zonnestraaltjes augustus

 1. Lidl/Aldi en buurtsupers zijn over het algemeen duurder. Dus fabeltje.
  Ik pak AH/Jumbo of Edeka over de grens. Wel uitkijken wat je pakt.
  Veel betere kwaliteit voor minder geld. Frisdranken zijn in NL veel te duur.
  Alternatieven vol met aspartaam etc. Neem zo’n bonuskaart en sla toe tijdens hamsterweken. Het is al 10 jaar geleden dat de Aldi interessant was.
  Pamper blijft goedkoopste luier in gebruik en niet een broekie.
  Kijk ook naar verpakkingsgrootte. Bij Kruidvat is dat vaak tandje kleiner.
  Moraal: Niemand geeft wat cadeau op deze wereld.

  • Ha Rob, bedankt voor jouw tips. Die zijn erg bruikbaar voor mensen die nabij de grens wonen. Met jouw laatste opmerking ben ik het niet eens. Ik geef iedere maand cadeautjes: de zonnestraaltjes van Bijstandsgerechten. 🙂 groetjes, Merlien Welzijn (initiatiefnemer Bijstandsgerechten)

 2. Oooow wat gaaf zal de buurvrouw blij mee zijn…help haar zoveel ik kan maar ook mijn mgenlijkheden zijn beperkt

  Carla

Reacties zijn gesloten.