zonnestraaltjes derde kwartaal

In mei was de laatste zonnestraaltjes actie. Het is daarna een paar maanden stil geweest omdat ik druk bezig ben geweest met het 2e budgetkookboek van Bijstandsgerechten: Slim Koken. Daarnaast is het optuigen van de zonnestraaltjes behoorlijk arbeidsintensief. Daarom zal ik de zonnestraaltjes voortaan één keer per kwartaal laten schijnen. En hoe!

Voor de zonnestraaltjes van het derde kwartaal (juli, augustus, september) zit maar liefst € 400 in de pot! De zonnestraaltjes worden volledig bekostigd uit de verkoopopbrengst van het budgetkookboek Koken voor 4 personen voor €5. Twintig personen zullen straks van oor tot oor glimmen als zij hun zonnestraaltje in ontvangst nemen. Wat zit er in de pot?

Dat is dit keer onbekend… Mysterieus? Nou, nee. Het zit zo: natuurlijk mag je een gegeven paard niet in de bek zien, maar het is toch wel heel erg leuk als je iets krijgt waar je op dat moment ook het meeste om verlegen zit! Dus, word je uitgeloot, dan mag je zelf vertellen op welke manier je jouw zonnestraaltje wil laten schijnen. Ik doe mijn uiterste best om het dan voor je te regelen. Dus, heb je ‘iets’ nodig? Doe dan mee en geef je op.

Ga gauw naar de Facebookpagina van Bijstandsgerechten en geef een reactie op het ‘Deelnamebericht’ en schrijf de volgende datum in jouw agenda: woensdag 1 oktober 09.00uur. Op dat moment worden de winnaars bekend gemaakt! Je hebt dan 24 uur om jouw zonnestraaltje te claimen. Dat wil zeggen dat je een etmaal de tijd krijgt om een e-mail te zenden naar info@bijstandsgerechten.nl met jouw persoonsgegevens en jouw wens ten bedrage van € 20. Wil je bijvoorbeeld een bon van de Action? Een bepaald boek? Of wil je juist extra boodschappen? Laat het weten.Te laat jouw zonnestraaltje claimen is behoorlijk zonde, want dan verdwijnt het weer terug in de pot. Noteer daarom direct de datum van de loting!

Het is niet mogelijk om via de website deel te nemen. Een zonnestraaltje claimen zonder dat je hebt deelgenomen en bent uitgeloot is niet mogelijk.

Heb je zelf geen nood, maar ken je iemand die te bescheiden is om mee te doen? Ook dan kun je jezelf opgeven via Facebook!

Iedereen heel veel succes gewenst! 😀

groetjes,

Merlien Welzijn
(initiatiefnemer Bijstandsgerechten)

7 gedachten over “zonnestraaltjes derde kwartaal

  • Beste Voene, je hoeft niet lid te worden om mee te doen en gebruik te maken van het aanbod van Bijstandsgerechten. Overigens, als er zonnestraaltjes te verdelen zijn dan kun je via Facebook meedoen. Veel succes! groeten van Merlien Welzijn (initiatiefnemer Bijstandsgerechten)

  • Ha Saskia, geen zorgen. De trekking is nog helemaal niet geweest. Mocht je bij de gelukkigen horen, dan zorgen we ervoor dat we elkaar te pakken krijgen. Via de chatfunctie van Facebook is eventueel ook een optie. Succes, hoor! Ik gun het je van harte!! groeten, Merlien

   • Yes Ik heb gewonnen Ik zou heel blij worden van een kadobon van action kan ik voor ieder wat wils kopen maar extra boodschappen zijn ook welkom ben blij met wat ik krijg ☺

  • Ha Ria,
   zorg ervoor dat je via Facebook meedoet, hé. Veel succes!
   groetjes, Merlien

Reacties zijn gesloten.