Zonnestraaltjes eerste kwartaal 2015

Het wordt steeds moeilijker om zonnestraaltjes voor elkaar te krijgen. Samen met Karakter Uitgevers gaat het toch lukken om ook dit kwartaal iets in de pot te doen. Daar ben ik super blij mee! Welnu, wat schaft de pot? Karakter Uitgevers schenkt 10 exemplaren van het nieuwste budgetkookboek van Bijstandsgerechten: ‘Slim Koken: budgetgerechten en bespaartips voor het hele gezin.’ Namens Bijstandsgerechten doe ik daar nog eens 5 exemplaren van het eerste budgetkookboek bij: ‘Koken voor 4 personen voor €5.’

Trekkingsdatum
De trekking van deze zonnestraaltjesactie met maar liefst 15 budgetkookboeken vindt plaats op zondag 22 maart 12.00uur exact. In de loop van diezelfde middag worden de winnaars bekend gemaakt.

Wat moet je doen?

 • Noteer de trekkingsdatum in jouw agenda als je mee wilt doen, want als je niet binnen 24 uur jouw zonnestraaltje claimt, dan gaat het terug in de pot!
 • Ga naar de Facebook pagina van Bijstandsgerechten en type de titel in van het budgetkookboek dat je wilt winnen.

Wat moet je niet doen?

 • Reageren op het Facebook bericht met “Maakt niks uit’ of ‘Kies jij maar’. Berichten anders dan een titel gelden niet als deelname uiting en worden verwijderd.
 • Je kunt niet via de website meedoen. In het verleden heb ik daar helaas zeer slechte ervaringen mee gehad vanwege het anonieme karakter van deelnemers. Je kunt dus uitsluitend meedoen via de openbare Facebook pagina.

Succes!!
Vanzelfsprekend mag je ook meedoen voor iemand anders die je een mooi cadeau gunt. Deel dit bericht naar hartenlust met vrienden en familie om meer kans te maken op één van deze mooie zonnestraaltjes. Heel veel succes 🙂

Voor organisaties
Vind jij het belangrijk dat dit soort sympathieke acties kunnen blijven bestaan? Steun Bijstandsgerechten dan door de budgetkookboeken af te nemen. De verkoopopbrengst wordt namelijk ingezet voor acties van Bijstandsgerechten. Zo kan dit initiatief blijven bestaan en maak jij de blits met een mooi boek waar iedereen iets aan heeft die tegen verspilling is, spaart voor een grote uitgave of simpelweg moet bezuinigen.

Kies via de link eerst de titel waar je interesse voor hebt en lees dan hoe het zit met kortingen bij bulkafname. Alvast bedankt!

Eén gedachte over “Zonnestraaltjes eerste kwartaal 2015

 1. ZONNESTRAALTJES
  UITSLAG!
  Mede dankzij Karakter Uitgevers:

  De volgende lieve mensen ontvangen een gratis en persoonlijk gesigneerd exemplaar van “Slim Koken: budgetgerechten en bespaartips voor het hele gezin”:

  1. Lezina Datthijn-Sheikkariem
  2. Ageeth van Loon
  3. Anne Bakker
  4. Mai Wat
  5. Miriam Fontaine
  6. Sara van Dijk
  7. Elley Venema
  8. Miranda Buurmeijer
  9. Karin Troost
  10. Liesbeth Mobach

  En deze lieve mensen krijgen een gratis en persoonlijk gesigneerd exemplaar van “Koken voor 4 personen voor €5”:

  11. Chantal Noeken
  12. Eveline van Beers
  13. Marlene Evertse
  14. Marjolein Garst
  15. Nicole Verbeke

  Allemaal gefeliciteerd met deze zeer praktische, in kleur vormgegeven budgetkookboeken. Ik wens jullie er veel plezier van en veel wijsheid mee. Op naar genieten zonder dat je er onnodig veel geld voor betaalt. Je bent toch zeker geen dief van je eigen portemonnee 🙂

  Alleen de genoemde winnaars kunnen hun zonnestraaltje claimen. Dat doe je door uiterlijk dinsdag 24 maart 12.00uur een emailbericht te zenden naar info@bijstandsgerechten.nl. Laat weten naar welk adres e.e.a. opgestuurd kan worden en voor wie (naam) het boek gesigneerd mag worden. Claim op tijd, want ben je te laat, dan gaat het zonnestraaltje terug in de pot en maakt iemand anders er een volgende keer kans op.

  Verder stel ik het altijd op prijs als je bij ontvangst wat laat weten. Foto’s insturen mag ook altijd. Er zijn namelijk nog steeds mensen die niet kunnen geloven dat je van alles zomaar krijgt hier bij Bijstandsgerechten. Totdat ze het zelf eens meemaken!

  Een fijne zondag!

Reacties zijn gesloten.