Zonnestraaltjes september

Zoals jullie weten verschijnt per 16 september mijn eerste budgetkookboek met de titel “Koken voor 4 personen voor € 5”. Ik zal een aantal exemplaren als zonnestraatje voor de maand september ter beschikking stellen. Degene die uitgeloot worden kunnen rekenen op een gratis en gesigneerd exemplaar!

Hoe kun je mee loten?

Geef vóór zondag 15 september 2013, 12.00uur een reactie op dit bericht. Iedere gegeven reactie telt als deelname uiting. Om verwarring te voorkomen vragen we je zowel jouw voornaam als achternaam te vermelden. Op deze manier voorkomen we dat meerdere mensen met dezelfde voornaam een zonnestraaltje claimen.

Wanneer is de loting?

Op dinsdagavond 17 september zal de loting plaats vinden. De winnaars worden de dag erna bekend gemaakt. De boeken gaan dezelfde dag met de post mee, zodat je (als het meezit) nog vóór het weekend jouw gesigneerde exemplaar in huis hebt. Dat kan alleen als jij ook snel jouw gegevens doorgeeft als je gewonnen hebt. Claim jouw zonnestraaltje dus snel, maar in elk geval vóór 24 september. Anders vervalt jouw aanspraak. Er gaan maar liefst 10 boeken in de pot. Iedereen veel succes!

Woningcorporaties verloten ook boeken

Voor mensen die een woning huren van een sociale verhuurder geldt dat zij het komende kwartaal hun bewonersblad extra goed in de gaten moeten houden, want enkele woningcorporaties zullen ook gratis exemplaren van “Koken voor 4 personen voor € 5” verloten onder hun klanten. Ook op deze manier steunen woningcorporaties Bijstandsgerechten, zodat we ervoor kunnen zorgen dat onze dienstverlening gratis blijft.

Wil jij ook boeken verloten?

Heeft jouw organisatie ook interesse in het aanschaffen van “Koken voor 4 personen voor € 5” als relatiegeschenk of als geschenk aan klanten, stuur dan een email naar info@bijstandsgerechten.nl.

Waarom is de verkoop belangrijk voor Bijstandsgerechten?

Een goede verkoop van het kookboek is van groot belang voor Bijstandsgerechten. Met de inkomsten kunnen we waarborgen dat de dienstverlening gratis blijft en de website vrij van reclames blijft. Draag jij wat we hier met elkaar doen een warm hart toe? Geef ons kookboek dan cadeau aan jouw relaties en klanten!

"Koken voor 4 personen voor 5 euro" verschijnt in september 2013

“Koken voor 4 personen voor 5 euro” verschijnt in september 2013

171 gedachten over “Zonnestraaltjes september

 1. Lijkt me heel gaaf om je boek te lezen en te gebruiken me zoontje van 18 maanden zou het ook van pas komen al met al vind het idee achtet het boek een heel goed iniatief veel succes knap werk!

 2. Ik geniet van jullie site en ben het boek hard aan het promoten binnen de gemeente en op mijn social media.

  • Ha Mariska, wat mooi om te horen. Enorm bedankt! Wat leuk dat je mee doet! 🙂 groetjes van Merlien Welzijn ps ik beschouw deze reactie tevens als deelname uiting voor de zonnestraaltjes actie

 3. hoi ik vind het een heel leuk innitiatief en voor mensen zoals mijzelf die een heel laag budget hebben is dit een uitkomst.
  ik zal zeker gebruik maken van deze site en ik hoop hier meer gerechten te komen zien.
  veel s6 met de site.
  groet mark

 4. Zou het geen optie zijn om deze boeken door de gemeente te laten verstrekken aan mensen met een uitkering? goed voor de schrijfster aan reclame ook..en men maakt heel veel mensen blij ermee.
  gr Babs.

  • Ha Babs, mooi idee. We hebben inderdaad een aantal partijen in kaart gebracht voor een mailing om hen te wijzen op de mogelijkheden van het boek. Natuurlijk hoop ik dat zij erop in zullen gaan. Als dat zo is, dan zal ik dat via de website kenbaar maken. groetjes, Merlien Welzijn

Reacties zijn gesloten.