Zonnestraaltjes september

Zoals jullie weten verschijnt per 16 september mijn eerste budgetkookboek met de titel “Koken voor 4 personen voor € 5”. Ik zal een aantal exemplaren als zonnestraatje voor de maand september ter beschikking stellen. Degene die uitgeloot worden kunnen rekenen op een gratis en gesigneerd exemplaar!

Hoe kun je mee loten?

Geef vóór zondag 15 september 2013, 12.00uur een reactie op dit bericht. Iedere gegeven reactie telt als deelname uiting. Om verwarring te voorkomen vragen we je zowel jouw voornaam als achternaam te vermelden. Op deze manier voorkomen we dat meerdere mensen met dezelfde voornaam een zonnestraaltje claimen.

Wanneer is de loting?

Op dinsdagavond 17 september zal de loting plaats vinden. De winnaars worden de dag erna bekend gemaakt. De boeken gaan dezelfde dag met de post mee, zodat je (als het meezit) nog vóór het weekend jouw gesigneerde exemplaar in huis hebt. Dat kan alleen als jij ook snel jouw gegevens doorgeeft als je gewonnen hebt. Claim jouw zonnestraaltje dus snel, maar in elk geval vóór 24 september. Anders vervalt jouw aanspraak. Er gaan maar liefst 10 boeken in de pot. Iedereen veel succes!

Woningcorporaties verloten ook boeken

Voor mensen die een woning huren van een sociale verhuurder geldt dat zij het komende kwartaal hun bewonersblad extra goed in de gaten moeten houden, want enkele woningcorporaties zullen ook gratis exemplaren van “Koken voor 4 personen voor € 5” verloten onder hun klanten. Ook op deze manier steunen woningcorporaties Bijstandsgerechten, zodat we ervoor kunnen zorgen dat onze dienstverlening gratis blijft.

Wil jij ook boeken verloten?

Heeft jouw organisatie ook interesse in het aanschaffen van “Koken voor 4 personen voor € 5” als relatiegeschenk of als geschenk aan klanten, stuur dan een email naar info@bijstandsgerechten.nl.

Waarom is de verkoop belangrijk voor Bijstandsgerechten?

Een goede verkoop van het kookboek is van groot belang voor Bijstandsgerechten. Met de inkomsten kunnen we waarborgen dat de dienstverlening gratis blijft en de website vrij van reclames blijft. Draag jij wat we hier met elkaar doen een warm hart toe? Geef ons kookboek dan cadeau aan jouw relaties en klanten!

"Koken voor 4 personen voor 5 euro" verschijnt in september 2013

“Koken voor 4 personen voor 5 euro” verschijnt in september 2013

222 thoughts on “Zonnestraaltjes september

  1. Ik ken wel een vrouw met twee kinderen die ik hier heel blij mee kan maken.
    “Een zonnestraaltje” voor een zon die weer kan gaan stralen … .
    Ik wacht het af.

    • Ha Charlotte, helaas is deze ronde al gesloten. Gelukkig hebben we iedere maand wel wat zonnestraaltjes in de pot. Ik wens je daarom alvast succes voor de toekomst. groetjes, Merlien Welzijn

    • Ha Sylvie, jammer. De loting is inderdaad al gesloten. Gelukkig hebben we iedere maand zonnestraaltjes. Ik wens je voor een volgende keer alvast veel succes 🙂 groetjes van Merlien Welzijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *