Disclaimer

Disclaimer voor www.bijstandsgerechten.nl

Bijstandsgerechten verleent u hierbij toegang tot www.bijstandsgerechten.nl (“de Website”) en nodigt u uit kennis te nemen van de hier aangeboden informatie en accepteert daarvoor geen aansprakelijkheid. U dient te allen tijden een arts, therapeut of specialist te raadplegen en/of uw uitkeringsinstantie of andere voor u relevante partijen voordat u gebruik maakt van de informatie op deze website.

Bijstandsgerechten behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Bijstandsgerechten spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op de Website aangeboden informatie en adviezen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze informatie en adviezen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Bijstandsgerechten.

In het bijzonder zijn alle prijsindicaties op de Website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten en marktfluctuaties. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Bijstandsgerechten nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze informatie en adviezen liggen bij Bijstandsgerechten.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze informatie en adviezen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Bijstandsgerechten, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Bijstandsgerechten gebruikt cookies om u zo prettig mogelijk gebruik te laten maken van deze website. Door gebruik te maken van bijstandsgerechten.nl gaat u akkoord met het gebruik van cookies op deze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *