Alles over écht lekker budget koken

Dit budget kookboek is bedoeld voor iedereen die niet perse veel geld wil of kan uitgeven aan de dagelijkse warme maaltijd. Met dit boek heb je 192 kleurrijke pagina’s tips, adviezen en budgetrecepten in handen. Spaar je voor een grote uitgave of droomvakantie die je na de coronacrisis eindelijk kunt maken? Houd je niet van foodwaste? Ga je voor de kick van met zo min mogelijk geld een goede maaltijd op tafel zetten? Ga je straks in september op kamers? Heb je een bescheiden portemonnee? Dan is dit boek echt een aanrader. Vraag of doe het cadeau!

Het boek is een compilatie van materiaal uit “Koken voor 4 personen voor €5” en “Slim Koken”. Deze mooie remake ligt veel prettiger in de hand en blijft vanwege de harde kaft goed open liggen. Het waren al mooie boeken, maar dit is een absolute verbetering! Het mooiste blijft, dat je met je aankoop niet alleen een mooi en goed boek te pakken hebt op het vlak van budget koken en budgetbeheer, maar ook dat je daarmee het burgerinitiatief Bijstandsgerechten steunt. Zo kan de website blijven bestaan! En dat is niet eens alleen vanwege het coronavirus hard nodig. Vóór deze crisis moesten al veel mensen meer met minder doen. Dat effect wordt nu groter…

Voor budgetcoaches en maatschappelijk bewuste organisaties geldt dat er bij bulkbestellingen kortingen mogelijk zijn. Mail info@bijstandsgerechten.nl voor je bestelling van dit prachtige en duurzame relatiegeschenk. Losse exemplaren (€ 14,99) kun je via je lokale boekhandel kopen of via de gebruikelijke webwinkels.

De kortingsstaffel voor bulk aankopen via de uitgever (Karakter) is:
1-20 exemplaren – 10% korting op de winkelverkoopprijs excl. btw (9%)
21-50 exemplaren – 25% korting op de winkelverkoopprijs excl. btw (9%)
51-75 exemplaren – 30% korting op de winkelverkoopprijs excl. btw (9%)
76-100 exemplaren – 35% korting op de winkelverkoopprijs excl. btw (9%)
101-500 exemplaren – 40% korting op de winkelverkoopprijs excl. btw (9%)
500+ exemplaren – 45% korting op de winkelverkoopprijs excl. btw (9%)

Eetse!

Merlien Welzijn

3 gedachten over “Alles over écht lekker budget koken

  1. Vaak kan je het boek ook lenen in de bieb. In Den Haag, als ik me niet vergis, kunnen mensen met een bijstandsuitkering gratis / of met hoge korting lid worden van de bieb.

  2. eh … mensen in de bijstand kunnen echt geen 14,95 missen om een boek te kopen. Hoe gaan we dat oplossen?

    • Beste Tineke, zoals je ziet staan er ruim 200 recepten op deze gratis website. Daar kan iedereen die er behoefte aan heeft gebruik van maken zonder zich te registreren en ook nog eens op een reclamevrije website. Zowel de website als de budget kookboeken zijn voor een breed publiek geschreven, overigens. Wil je het boek toch graag gebruiken dan kun je het lenen in de bibliotheek. Verder kun je het natuurlijk ook aan iemand cadeau vragen. Mogelijkheden te over! Dit boek is voornamelijk bedoeld als relatiegeschenk voor ondernemers of non-profit organisaties. Zij kunnen het vervolgens cadeau doen aan mensen die dat goed kunnen gebruiken. Maar natuurlijk is het ook voor particulieren te koop. Wil je meer weten over de achtergrond van deze website en de naam van dit initiatief kijk dan hier: https://www.bijstandsgerechten.nl/over-bijstandsgerechten/
      Groetjes, Merlien Welzijn (initiatiefnemer Bijstandsgerechten)

Reacties zijn gesloten.