Prijzen geactualiseerd

Zoals de vaste bezoekers van deze website weten stonden de netto prijzen per ingrediënt altijd in de recepten. Ervan uitgaande dat een recept ongeveer 5 ingrediënten heeft en we dus meer dan 200 recepten op de website hebben ging het om ruim meer dan 1000 regels die handmatig gecorrigeerd moesten worden! Daar was geen beginnen aan. We hebben het toen na een poll op Facebook opgelost door een dikke disclaimer voor de prijzen te hanteren. Vooral na 2019 ging het qua prijzen namelijk behoorlijk mis in de supermarkten. Maar in dit bericht lees je goed nieuws, want dankzij de schitterende inzet van Daphne is de website ein-de-lijk geactualiseerd. Alle losse prijsregels zijn met veel doorzettingsvermogen 1 voor 1 verwijderd. Het was monnikenwerk. Maar het is gebeurd!

Voortaan werken we met een losse kassabon pagina die jaarlijks nagelopen wordt. Om gemakkelijk te zoeken zijn de ingrediënten op alfabetische volgorde gerangschikt. De 3 supermarkten die wij het vaakst voorbij zien komen hebben we daarbij gebruikt.

Graag zet ik voor haar inzet Daphne in het zonnetje. Samen met haar man en dochter hebben ze menig supermarkt bezocht zodat jullie allemaal een goede richtprijs kunnen hanteren bij het plannen van je overheerlijke budgetmaaltijden.