Linda en Sergio’s gevulde pasta

Linda en Sergio’s gevulde pasta
Geschikt voor 2 volwassenen

Linda en Sergio's gevulde pasta

Smaakmakers: 1 teen knoflook (of een halve theelepel knoflookpoeder), 1 eetlepel gedroogde oregano, zout, peper

Let op: De recepten van Linda en Sergio gaan uit van meerdere kleine maaltijden per dag, waarbij bij elk gerecht groente wordt toegevoegd (ook dus bij het ontbijt en/of lunch)

Ingrediënten en kosten:
250 gr. verse gevulde pasta € 1,29
125 ml. kook room € 0,25
125 gr. champignons € 0,38
1 ui € 0,04
1 tl. geconcentreerde tomaten puree € 0,01
1/4 zakje geraspte kaas € 0,30
Totaal: € 2,27

Bereiding
Wrijf de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Pel en snipper de ui en knoflook
Kook de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking
Fruit de ui in een koekenpan totdat het na 2-3 minuten glazig ziet. Voeg de champignons toe en bak ze licht bruin in 3-4 minuten. Voeg de verse knoflook toe. Voeg de kookroom en tomaten puree toe en roer alles goed door tot er een egale saus vormt. Maak af met zout, peper (en eventueel knoflookpoeder). Giet de pasta af.

Linda en Sergio over hun gerecht: Voor dit recept en meer kun je ook een kijkje nemen op onze blog