Nienke’s luxe brunchtaart met zalm

Nienke’s luxe brunchtaart met zalm

Bijgerecht geschikt voor 6-8 personen

Ingrediënten en kosten
8 kleine (AH) wraps € 0,92
150 gram (Dirk) gerookte zalm € 2,99
1/2e komkommer € 0,20
1 rode ui € 0,20
200 gram (AH) kruiden roomkaas € 0,69 (AH)
250 gram cherrytomaatjes of gemende € 0,59
75 gram (Dirk) Rucola sla € 0,89
bosje verse bieslook € 1,39
Totaal € 7,87

Bereiding
Snijd de komkommer en ui in dunne plakjes en scheur de zalm in stukjes. Doe op 7 wraps een dun laagje roomkaas en beleg er 3 met zalm en rode ui, en 4 met komkommer en rucola. Leg deze om en om op elkaar en eindig met de 8e wrap. Druk tussendoor steeds even aan. Smeer dan een dun laagje roomkaas rond de randjes van de wraps en druk hier fijngesneden bieslook tegenaan. Snijd de tomaatjes door de helft en garneer hier de bovenkant mee. Laat even intrekken en koud worden in de koelkast. 

Nienke over haar gerecht: Deze heerlijke brunchtaart steelt echt de show!! Ook leuk om mee te variëren met ham en kaas of filet americain.