Angeliens pasta Boursin
geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen
Tip: eet bij dit gerecht een heerlijke kliekjessalade om het groentepeil op te krikken 🙂
Ingrediënten
500 gr Tagliatelle
1 blik (400 gr Euroshopper) champignons
1 pakje Boursin cuisine
1 beker crème fraîche (200 ml Zaanse Hoeve)
Bereiding:
Pel en snipper de ui. Bak de ui in 2-3 minuten glazig en voeg de champignons toe. Schep goed om gedurende enkele minuten. Voeg de crème fraîche en Boursin toe. Roer goed door en laat goed doorwarmen. Laat op laag vuur staan. Regelmatig roeren. Kook in de tussentijd de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking.
Angelien over haar gerecht: Dien de pasta op een verwarmd bord en schep de saus er rijkelijk overheen. Eet smakelijk!
Ook lekker met spinazie erdoor.
Gebruik in plaats van ‘echte’ boursin de goedkopere huismerken of gewone roomkaas waaraan je zelf verse knoflook toevoegt. De crème fraîche kun je vervangen door (Griekse) yoghurt. Erg lekker, goedkoper en veel minder vet. Het geld dat je hiermee bespaart, kun je gebruiken om verse champignons te kopen.
Wilde ik ook net zeggen: Garlan is vaak maar €0,60 en smaakt prima! Ik heb altijd een bakje daarvan in de koelkast staan, je kan er veel gerechten (lekkerder) mee maken!