Christines vegan pasta

Christines vegan pasta
Geschikt voor 2 volwassenen

Smaakmakers: knoflook, tijm, rozemarijn

Tip: koop bladspinazie uit het vriesvak. Net zo lekker en vers, maar het scheelt in de portemonnee.

Ingrediënten
250 gr macaroni
1 ui
250 gr champignons
200 gr mais
200 gr spinazie
1 tomaat

Bereiding:

Breng een liter water aan de kook. Voeg de macaroni toe. Doe de deksel op de pan. Zet het vuur onder de pan uit. Het gaart gewoon verder in het hete water.

Maak de champignons schoon en snijd in plakjes. Pel en snipper de ui. Was de tomaat en snijd in blokjes. Bak de ui met knoflook. Voeg de champignons, mais en tomaat toe. Schep goed om gedurende 2-3 minuten. Voeg de spinazie toe en de tijm en rozemarijn. Goed doorwarmen.

Christine over haar gerecht: Met een scheutje sojaroom maak je het net wat smeuïger. Schep eerst de macaroni op en schep de groenten eroverheen. Hmmmm!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *