Daphnes knakworst

Daphnes knakworst
Geschikt voor 2 volwassenen

Daphnes knakworst

Daphnes knakworst

Smaakmakers: 2 teentjes knoflook, zout, peper, nootmuskaat, (tomatenketchup)

Ingrediënten

1 ui
1 blik knakworstjes (10 stuks Euroshopper)
500 gr diepvries sperziebonen
500 gr oven patat

Bereiding:

Verwarm de oven voor. Pel en snipper de ui. Snijd de knakworstjes in blokjes. Zet de sperziebonen met wat peper, zout en nootmuskaat in een magnetronschaal.

Zet nu een pan op vuur met een klontje boter. Als de boter gesmolten is, doe de uien erin en pers de teentjes knoflook en doe die erbij laat 2-3 min op vuur tot het geheel glazig is. Voeg peper, zout en eventueel tomatenketchup naar smaak toe. Laat het geheel 2-3 min pruttelen. Voeg de knakworstjes toe laat het geheel warmen op een laag vuurtje. Doe de schaal met sperziebonen nu 3-4 min in de magnetron. Bak de patat volgens de aanwijzing op de verpakking. Daarna de sperziebonen omscheppen en nog 3-4 min in de magnetron.

Nu zijn de sperziebonen, de patat en de worstjes klaar. Smakelijk eten.

Daphne over haar gerecht: ik gebruik altijd feestelijke borden om mijn eten op te dienen. Dat eet extra lekker weg!

Eén gedachte over “Daphnes knakworst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *