Debby’s macaroni-spinazieschotel

Debby’s macaroni-spinazieschotel
Geschikt voor 2 volwassenen

Tip: een kilo Euroshopper macaroni kost slechts € 0,58!
Tip: koop bladspinazie uit het vriesvak. Net zo lekker en vers, maar het scheelt in de portemonnee
Tip: een blik perziken op siroop van Euroshopper (820 gr) kost slechts € 0,79

Ingrediënten en kosten:

250 gr macaroni € 0,15
250 gr gesneden bladspinazie € 0,45
200 gr perziken op siroop € 0,20
250 gr spekreepjes (Euroshopper) € 0,83
1 ui € 0,10
totaal: € 1,73

Bereiding:

Ontdooi de spinazie. Kook de macaroni volgens de aanwijzing op de verpakking. Fruit de ui in (bijvoorbeeld) een hapjespan. Als de ui na 2-3 minuten glazig ziet, voeg dan de spekreepjes toe. Als dit gaar is, voeg dan de ontdooide spinazie toe en laat mee warmen. Giet de macaroni af en voeg het toe aan het mengsel. Laat het goed doorwarmen op laag vuur.

Debby over haar gerecht: Voeg vlak voor het opdienen de in blokjes gesneden perziken toevoegen. Voor de liefhebber: je kunt eventueel ook nog een teen knoflook toevoegen. Eet smakelijk!

Één reactie op “Debby’s macaroni-spinazieschotel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *