Debby’s macaroni-spinazieschotel
Geschikt voor 2 volwassenen
Tip: koop bladspinazie uit het vriesvak. Net zo lekker en vers, maar het scheelt in de portemonnee
Ingrediënten
250 gr macaroni
250 gr gesneden bladspinazie
200 gr perziken op siroop
250 gr spekreepjes
1 ui
Bereiding:
Ontdooi de spinazie. Kook de macaroni volgens de aanwijzing op de verpakking. Fruit de ui in (bijvoorbeeld) een hapjespan. Als de ui na 2-3 minuten glazig ziet, voeg dan de spekreepjes toe. Als dit gaar is, voeg dan de ontdooide spinazie toe en laat mee warmen. Giet de macaroni af en voeg het toe aan het mengsel. Laat het goed doorwarmen op laag vuur.
Debby over haar gerecht: Voeg vlak voor het opdienen de in blokjes gesneden perziken toevoegen. Voor de liefhebber: je kunt eventueel ook nog een teen knoflook toevoegen. Eet smakelijk!
ik ga hem proberen alleen dan zonder de perzik en inplaats van spekjes roerei