Esmee’s slastamppot
Geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen
Smaakmakers: 4 eetl mosterd, zout, peper
Ingrediënten
750 gram aardappelen
1 krop ijsbergsla
4 eieren
Bereiding:
Kook de aardappelen volgens de aanwijzing op de verpakking. Zet een kleine pan water op en breng aan de kook. Voeg de eieren voorzichtig toe en laat 8-10 minuten koken. Snijd de sla in stukjes, was het en laat vervolgens goed uitlekken.
Stamp de aardappels met een klein beetje kookvocht fijn. Roer vervolgens de sla erdoorheen. Maak af met de smaakmakers. Snijd de eieren in stukjes en verdeel over de stamppot.
Ja hier heb ik weer eens zin in, kleine kaasblokjes er door heen en spekjes on the side (ik ben vegetariër, mijn kinderen niet). Zin in!
Ha Maria, slim opgelost! Eet smakelijk 🙂 groetjes, Merlien
Wij maken dit altijd met spekjes en strooikaas ipv eieren, en soms wat gebakken uitjes. Erg lekker. Alleen strooikaas bij dit recept is ook lekker. 🙂
Lijkt me heerlijk!
Je kunt ook nog uitgebakken spekjes toevoegen, zit je €1,- hoger.