Franciens bananenpannenkoeken
Lunch- of bijgerecht geschikt voor 4-6 personen
Smaakmakers: kaneel, poedersuiker
Tip: overrijpe bananen bevatten van nature veel suikers. Ideaal dus, als je een zware middag voor de boeg hebt!
Ingrediënten
4 overrijpe bananen
4 eieren
Bereiding:
Prak de bananen. Kluts de fijngeprakte bananen door de eieren. Giet wat van dit beslag in een koekenpan en bak beide zijden in 1-3 minuten gaar en bruin. Bestrooi met wat kaneel of poedersuiker.
Wat een goed idee! Heb kleine eitjes dus ga er ook twee gebruiken. Bedankt voor de tip!
Ha Adrienne, dat wordt smullen! 🙂 groetjes van Merlien Welzijn
Erg lekker inderdaad.Al gebruik ik de verhouding van 2 geklutste eieren op 1 geprakte banaan. Vind ik iets makkelijker bakken (maar da’s persoonlijk)