Franciens bananenpannenkoeken

Franciens bananenpannenkoeken
Lunch- of bijgerecht geschikt voor 4-6 personen

Bijstandsgerechten_banaan pannenkoken

Smaakmakers: kaneel, poedersuiker

Tip: overrijpe bananen bevatten van nature veel suikers. Ideaal dus, als je een zware middag voor de boeg hebt!

Ingrediënten
4 overrijpe bananen
4 eieren

Bereiding:

Prak de bananen. Kluts de fijngeprakte bananen door de eieren. Giet wat van dit beslag in een koekenpan en bak beide zijden in 1-3 minuten gaar en bruin. Bestrooi met wat kaneel of poedersuiker.

3 gedachten over “Franciens bananenpannenkoeken

  1. Erg lekker inderdaad.Al gebruik ik de verhouding van 2 geklutste eieren op 1 geprakte banaan. Vind ik iets makkelijker bakken (maar da’s persoonlijk)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *