Gerda’s aardappelsalade
Lunchgerecht geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen
Smaakmakers: bieslook, slasaus, peper, zout
Tip: in een oogwenk maak je van dit lunchgerecht een hoofdgerecht als je er een lekkere frisse (kliekjes)salade bij doet! Pas dan ook de hoeveelheden aan.
500 gr aardappelen
blikje Smack of boterhamworst
1 ui
1 appel
2 voorgebakken baguettes
Bereiding:
Kook de aardappels volgens de aanwijzing op de verpakking en laat afkoelen. Snijd in blokjes. Verwarm de oven voor en bak de baguettes volgens de aanwijzing op de verpakking. Pel en snipper de ui. Was en snijd de appel in kleine stukjes. Meng alles door elkaar met de slasaus. Voeg peper, zout en bieslook naar smaak toe.
Gerda over haar gerecht: dit gerecht biedt natuurlijk bij uitstek een kans aan aardappels van de dag ervoor die overbleven! Je kunt met dit basisrecept nog alle kanten op. Wat heb je in huis liggen? Een worteltje, stukje komkommer, augurk, zilveruitje, gekookt eitje, restje kaas, etc etc? Voeg het allemaal toe!