Hedies ragoûtbroodjes

Hedies ragoûtbroodjes
Geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen

Ingrediënten 

6 Kaiser afbakbroodjes
1 blikje vleesragoût
1/2 doosje (125 gr) verse champignons
1 komkommer
2 tomaten
1 ui

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 200 graden. Wrijf de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Was en snijd de komkommer en tomaten. Pel en snijd de ui in lange dunne slierten. Meng de komkommer, tomaten en ui in een saladekom.

Bak de broodjes af volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak de champignons in een klein beetje boter. Warm de ragoût op in een pan. Roer de gebakken champignons door de ragoût. Hol de broodjes uit en vul ze met de ragoût. De vulling van het brood gebruiken om lekker mee te “soppen”.

Hedie over haar gerecht: Enjoy! Mijn motto: de liefde in de pan is de glimlach aan tafel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *