Linda’s sheppard’s pie

Linda’s sheppard’s pie
Geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen

Smaakmakers: 3 teentjes knoflook, Italiaanse kruiden, nootmuskaat, paprikapoeder

Ingrediënten 

400 gr gehakt
1 courgette (circa 450 gr)
1 aubergine (circa 280 gr)
1 doosje champignons (circa 125 gr)
1 ui
1 blikje tomatenpuree
100 gr versgeraspte belegen kaas
Aardappelpuree van Maggie ovenschotel

Bereiding

Was en snijd de courgette en aubergine klein. Veeg de champignons schoon en snijd ze ook klein. Pers de knoflook teentjes. Bak het gehakt (rul). Voeg de groenten, 2 geperste teentjes knoflook en de tomatenpuree toe. Roer er 25 gram geraspte kaas door. Voeg zout, peper, paprikapoeder, nootmuskaat en Italiaanse kruiden toe. Doe alles over in een ovenschaal.

Bereid de aardappelpuree van Maggie Ovenschotel volgens de aanwijzing van de verpakking. Voeg er de rest van de geraspte kaas aan toe, het laatste teentje knoflook en nog wat Italiaanse kruiden. Roer alles 2 minuten lang goed door elkaar. Doe dit mengsel over het gehakt-groenten mengsel en baak circa 25 minuten in de oven.

Linda over haar gerecht: wij maken het al jaren zo. Natuurlijk kun je ook zelf verse aardappelpuree maken, maar wij vinden die van Maggie erg lekker. Eet smakelijk!

3 gedachten over “Linda’s sheppard’s pie

    • Ha Truus, ja dat klopt. Dat is al gemeld. Er zit een fout in dit gerecht. Het is nu aangepast en naar de juiste pagina (verwengerechten) geplaatst. groetjes van Merlien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *