Madelons visschotel

Madelons visschotel
Geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen

Madelons visschotel

Madelons visschotel

Smaakmakers: pesto, knoflook, peper, azijn

Variatietip: gebruik ipv de pesto, verse bascilicum (€ 0,99)

Variatietip: gebruik ipv slagroom een scheutje water

Ingrediënten en kosten

  • 1 dubbelblikje tomatenpuree € 0,31
  • 1 grote ui € 0,07
  • 1 teentje knoflook € 0,05
  • 1 pakje slagroom € 0,49
  • 1 grote verse tomaat € 0,30
  • 1 flinke lik pesto € 0,12
  • half zakje geraspte kaas € 0.49
  • bakboter en olie
  • (400 gr) koolvisfilet € 1,59
  • 1 zak gemengde salade € 0,89
  • 1 zak voorgekookte krieltjes € 0,69

Totale kosten: € 5,00

Bereiding

16.30: Vet een ovenschaal in en leg de 4 koolvisfilets op de bodem van de schaal
16.37: Snijd de tomaat in dunne plakken, leg deze samen met de pesto op de filets 16.42: Pel de knoflook en snipper de ui (leg een kwart van de gesnipperde ui apart)
16.45: Fruit knoflook en fruit in 2-3 minuten glazig
16.48: Voeg de tomatenpuree en de slagroom toe en breng het mengsel roerend aan de kook.
16.50: Verwarm de oven voor op 220 graden
16.52: Voeg peper toe naar smaak.
16.54: Schenk de saus over de koolvisfilets en bestrooi met de geraspte kaas.
16.55: Plaats de schotel 20 tot 25 minuten in de oven.
17.00: Meng 3 el olie en 1/2 el azijn en voeg de 1/4 bewaarde gesnipperde rauwe ui toe
17.02: Voeg peper en zout naar smaak toe.
17.04: Meng de dressing door de salade.
17.15: Bak de krieltjes goudbruin volgens de instructies op de verpakking
17.25 Neem de visschotel uit de oven
17.30 Eet smakelijk!

Één reactie op “Madelons visschotel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *