Mariëlles pasta spinazie-tonijn

Mariëlles pasta spinazie-tonijn
Geschikt voor 5 personen

Smaakmakers: vers gemalen peper, zeezout

Tip 1: koop 2 diepvriespakken spinazie van 450 gr per stuk. Vriesvers is door het productieproces net zo gezond.

Ingrediënten en kosten:
500 gram macaroni € 0,25
900 gram (Lidl) spinazie à la crème € 1,18
450 gr (Statesman) tonijnstukken op water € 3,15
2 eieren € 0,30
Totaal € 4,88

Bereiding:

Kook de macaroni volgens de aanwijzing op de verpakking. Verwarm de spinazie en de tonijn in een andere pan ook volgens de aanwijzing op de verpakking. Kook de eieren in 7-10 minuten hard. Pel ze en snijd ze in stukjes en voeg toe aan de spinazie.
Dien de pasta op de borden. Schep daaroverheen de spinazie met stukjes ei en de tonijn. Breng per bord op smaak met wat vers gemalen peper en zeezout.

Mariëlle over haar gerecht: dit gerecht kun je met allerlei soorten pasta maken!

1 thought on “Mariëlles pasta spinazie-tonijn

  1. Lekker! Eenvoudig, snel klaar en lekker.
    Ik heb er uitje aan toegevoegd.
    Denk dat ik volgend keer, voor de finishing touch, wat knoflookroomkaas toevoeg of wat parmezaanse kaas erover strooi.
    dat past denk ik nog steeds in budgetkoken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *