Marlous inkooptip

ik maak van te voren een afgepast boodschappenlijstje met de aanbiedingen van de supermarkt en alle budget producten in het hoofd. De zondag laat ik vrij en de vrijdag ook. Op die dagen maken wij namelijk altijd onze kliekjes op. Pas als alles ook ècht op is ga ik boodschappen doen. Zo weet ik zeker dat ik geen eten verspil en niet te veel betaal.

2 gedachten over “Marlous inkooptip

  1. Ik houd nu al een tijdje bij in Word wat ik koop en wat het kost, op internet zoek ik andere lijstjes van supermarkten met producten en prijzen. Zo heb ik al een mooi overzicht wat waar kost en kan ik prijzen vergelijken. Ik pin nu per week 1 bedrag en neem mijn pinpas niet mee naar winkels. Ik maak van te voren ook een lijstje a.d.v. het weekmenu wat ik weer baseer op wat er nog is in huis en de aanbiedingen.

  2. Als je op vrijdag of zaterdag boodschappen gaat doen, kijk dan eerst eens op de site van AH (als je daar komt). Op vrijdagochtend worden daar de aanbiedingen van de week erop al vermeld. Ik maak zelf gebruik van de app “Appie” en daar zet ik altijd meteen boodschappen bij die niet urgent zijn, maar wel “binnenkort” weer aangekocht moeten worden. Het komt nl. wel eens voor dat ze binnen een aantal weken in de aanbieding komen en dan aanschaffen. Kijk bij aanbiedingen (welke winkel dan ook) of het wel aanbiedingen zijn, want soms betaal je nog flink meer dan bij een andere winkel. Ik gebruik daarvoor meestal http://www.voordeelmuis.nl (ook handig voor andere producten die je wilt aanschaffen).

    Overigens hoef je voor het gebruik van de appie niet eens enkel bij de AH boodschappen te doen. Ik zet er ook boodschappen/aanbiedingen in van andere winkels door eerst de naam van de winkel in te typen en dan het product (met eventueel prijs).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *