Monieks vleeswarentip

Als vleeswaren/kaas afgeprijsd is vanwege de datum, koop ik meerdere pakjes en doe ze in de vriezer. Wel in koelkast laten ontdooien voor het behoud van smaak. Zo heb ik altijd luxe broodbeleg voor weinig geld.

2 gedachten over “Monieks vleeswarentip

  1. Wat je ook met afgeprijsde vleeswaren e.d. kan doen is direct verwerken als kant en klaar lunchpakketten. Dus direct diverse dubbele boterhammen beleggen en dan gevarieerd in diepvrieszakjes doen. Wel zo makkelijk, hoef je het alleen ‘s-morgens uit te halen en heb je ‘s-middags als het ontdooid is een lekker verse lunch, die je als het weer het toelaat heerlijk kan opeten op een bankje in de buitenlucht.

  2. Meestal wordt in de winkel hier op zaterdag in de late middag al het vlees en de groenten en fruit in afprijzing gedaan, omdat de winkels hier op zondag niet open zijn en het vaak tegen maandag al niet meer verkoopbaar is. Dus, mijn tip om te besparen, ga vaker op zaterdag een half uurtje voor sluitingstijd winkelen, doe je vaak 30 tot 50% mee, soms zelfs meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *