Sandra’s champignonpasta

Sandra’s champignonpasta
Geschikt voor 1 volwassene

Smaakmakers: slasaus

Tip 1: slasaus maakt u gemakkelijk zelf met wat mayonaise, een beetje peper/zout en een beetje van het vocht waar augurken in zitten
Tip 2: 1 kilo fusilli kost circa € 0,80

Ingrediënten en kosten: 

150 gram champignons € 0,70
100 gram fussili € 0,08
200 gram ijsbergsla (1/2e krop) € 0,25
100 ml melk € 0,05
10 gram bloem (een eetlepel)
10 gram geraspte kaas € 0,05
1 ui € 0,10
totaal: € 1,23

Bereiding:

Was en snijd de sla in reepjes. Meng het in een ruime bak met wat slasaus.

De fussili koken volgens de aanwijzing op de verpakking. De champignons schoonmaken en in plakjes snijden. De ui pellen en fijn snijden. In een bakpan met een klontje boter of een beetje olie de ui glazig bakken. De champignons toevoegen en gaar bakken. De bloem en de melk toevoegen en goed blijven roeren tot er een gebonden saus ontstaat. De pasta op een bord leggen, het champignonmengsel er overheen gieten en serveren met de sla.

5 thoughts on “Sandra’s champignonpasta

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *