Sandra’s champignonpasta
Geschikt voor 1 volwassene
Smaakmakers: slasaus
Tip: slasaus maakt u gemakkelijk zelf met wat mayonaise, een beetje peper/zout en een beetje van het vocht waar augurken in zitten
Ingrediënten
150 gram champignons
100 gram fussili
200 gram ijsbergsla (1/2e krop)
100 ml melk
10 gram bloem (een eetlepel)
10 gram geraspte kaas
Bereiding
Was en snijd de sla in reepjes. Meng het in een ruime bak met wat slasaus.
De fussili koken volgens de aanwijzing op de verpakking. De champignons schoonmaken en in plakjes snijden. De ui pellen en fijn snijden. In een bakpan met een klontje boter of een beetje olie de ui glazig bakken. De champignons toevoegen en gaar bakken. De bloem en de melk toevoegen en goed blijven roeren tot er een gebonden saus ontstaat. De pasta op een bord leggen, het champignonmengsel er overheen gieten en serveren met de sla.
Jummm deze ga ik proberen!