Sandra’s Mexicaanse pasta

Sandra’s Mexicaanse pasta
Geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen

sandraas mexicaanse pasta

Smaakmakers: tacokruiden, zout en peper, knoflookpoeder, paprikapoeder

Tip 1: gebruik volkoren pasta. Het kost een paar cent meer, maar het geeft sneller een verzadigd gevoel. Daarom heb je er ook minder van nodig.
Tip 2: koop de paprika en uien tegen sluitingstijd op de markt voor een extra gunstige prijs. Vaak krijgt u ook producten gratis mee, omdat de kooplui van hun waar af willen!

Ingrediënten

400 gram macaroni
200 gram gehakt
1 blik tomatenblokjes
2 eetlepels salsa saus
1 blik mais
1 blik kidney bonen
1 groene paprika
2 uien
100 gram geraspte kaas

Bereiding:

Kook de macaroni volgens de aanwijzing op de verpakking. Laat uitlekken als de kooktijd verstreken is. Laat de mais en kidneybonen uitlekken. Pel de uien en snijd ze in blokjes. Was de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd in blokjes.

‘Rul’ het gehakt in de pan met de tacokruiden. Roerbak de uien- en paprikablokjes even mee. Voeg de tomatenblokjes, salsa saus, mais en kidneybonen toe. Laat even doorwarmen en breng op smaak met wat zout, peper, knoflookpoeder en paprikapoeder.

Voeg daarna de macaroni toe. Serveer met de geraspte kaas.

Eén gedachte over “Sandra’s Mexicaanse pasta

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *