Sandra’s ovo-vegetarische ovenschotel
Geschikt voor 1 volwassene
Smaakmakers: knoflookpoeder, 2 tl Italiaanse kruiden, peper
Tip: in kaas zit redelijk wat zout. Indien u met kaas kookt hoeft u eigenlijk geen zout meer toe te voegen.
Ingrediënten en kosten:
200 gr (erg kleine of 1/2 van een middenmaat) courgette
1 tomaat
1 ui
200 gram aardappelen
25 gram geraspte kaas
1 ei
Bereiding:
Schil de aardappelen en snijdt ze in blokjes. Kook de aardappelen 2 minuten en laat ze uitlekken in een vergiet. Was de groenten en snijd ze in blokjes. Kluts het ei.
Bak de ui glazig in wat olie. Voeg daarna de courgette en de aardappelblokjes toe. Bak een minuut of 4 tot de aardappelen en courgette zachter worden. Voeg daarna de tomatenblokjes toe. Voeg de knoflookpoeder en Italiaanse kruiden toe. Roer het geklopte ei er in tot het begint te stollen. Schenk het mengsel in een ovenschaal. Strooi de kaas er overheen. Ongeveer 20 minuten bakken in de oven op 200 graden.
petra ………….Sandra’s ovo-vegetarische ovenschotel
dat klinkt goed ga dit weekend eten ben benieuwd of ik ook op het bedrag uit kom totaal: € 1,10 ??
Lijkt me een heerlijk recept. Ga ik zeker binnenkort maken, als er nog courgettes zijn tenminste…