Sandra’s spaghetti met spinaziesaus
Geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen
Smaakmakers: zout
Tip: koop bladspinazie uit het vriesvak. Net zo lekker en vers, maar het scheelt in de portemonnee. Warm spinazie liever niet 2 maal op.
Ingrediënten en kosten:
400 gr (deelblokjes) spinazie à la crème
1 zakje (250gr) spekjes
1/3 bakje kruidenboter
500 gram spaghetti
Bereiding:
Kook de spaghetti volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak de spekjes op hoog vuur onder voortdurend omscheppen. Voeg de spinazie en kruidenboter toe en laat op matig vuur volledig doorwarmen.
Sandra over haar gerecht: Binnen 15 minuten schep je lekker wat spaghetti op je bord, wat spekjes erover, twee tot drie scheppen spinaziesaus erover en klaar is de maaltijd. Snel, gezond en goedkoop. Let op: vind je de spinazie saus te kruidig? Laat de kruidenboter dan weg.
Zo’n bakje verse roomkaas is bij de aldi nog goedkoper. Daar betaal.je 49 cent voor een bakje van 200 gram ?
Bedankt voor de tip! Daar hebben we wat aan! 🙂 groetjes van Merlien
Wij hebben deze maaltijd vandaag geprobeerd en het was heerlijk. Wij hadden voor 3 personen wel meer. We hadden 2 pakken spinazie en dan 1/2 bakje kruidenboter. Maar wel minder spaghetti (200 gram ongekookt). Echte aanrader dit recept . Jummie ?
Ha Violeta, fijn dat je de moeite neemt om dat even te laten weten. Dat zal Sandra leuk vinden! groetjes van Merlien
deze kan ook penne en 1 ui groente boljonblokje roomkaas aldi 65 cent en 2 zakjes spek ah en spinazi diepvries aldi en knoflook 2 teentjes ,mijn dochter van 7 vindt dit heerlijk
Hoi meschien een leuke tip inplaats van de kruidenboter kan je er een uitje en een teentje of twee knoflook gesnippert doorheen doen.
Deze bak je dan samen met de spekblokjes op .
Zo doe ik het smaakt zeker ook niet verkeerd .