Sjoerds gratis voedsel

Op voedsel besparen, kijk goed om je heen, overal groeit GRATIS voedsel!!. Bijv. Rabarber in de winkel voor € 1,99 tot € 2,49 in de natuur GRATIS.
Google op bijv. eetbare wilde planten of wild plukken. Kijk ook op soortenbank.nl, of de planten bij je in de buurt zitten.
En dan heb je de eetbare stad.
Kijk ook op: https://www.facebook.com/groups/385722414803147/?fref=ts

5 gedachten over “Sjoerds gratis voedsel

  1. Bij ons staan ook walnootbomen, hazelnootstruiken en soms een kersenboom of appektjesboom en bramenstruiken… brandneteltoppen en paardebloemblad zijn ook heel gezond… let wel op dat er geen hondje tegenaan geplast kan hebben of dat er met landbouwgif gespoten is. Goed wassen

  2. Wilde rabarber? Ben heel benieuwd wat je dan eet, want wilde rabarber bestaat niet.
    En denk bij wildplukken heel goed na wat je plukt en waar – pluk niet langs (spoor)wegen ivm vervuiling, niet onder pakweg 1 meter hoogte ivm kans op besmetting door urine, en waag je NOOIT aan paddenstoelen – los van dat het domweg niet mag, is het levensgevaarlijk als je geen absolute kenner bent. Bedenk daarbij dat ook kenners zich nog weleens vergissen, omdat paddenstoelen lastig te herkennen zijn.
    Als je dan toch op Soortenbank kijkt, kijk dan ook even na of de plant niet beschermd of bedreigd is – zo ja, blijf er dan vanaf.

  3. Ik haal altijd bramen, aalbessen en wijnbessen uit het bos, tijdens een wandeling met de hond. Dubbel plezier dus!
    Praat met moestuineigenaren : Vaak hebben ze een overschot en gunnen ze jou ook wat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *