H&M winactie

Het nieuwe jaar start bij Bijstandsgerechten meteen met een mooie winactie! De eerste 5 personen die een gerecht indienen voor de website krijgen een H&M cadeaukaart ter waarde van €20.

Ga naar de pagina Dien uw gerecht in. Noteer de ingrediënten en bereiding van uw gerecht. Zorg ervoor dat u het emailadres ingeeft waarop u teruggemaild wilt worden. Dit emailadres is uitsluitend voor de beheerder van de website zichtbaar. De eerste 5 gerechten winnen. 1 cadeaukaart per persoon.

Zo zorgen we er op een leuke manier voor dat iedereen kan profiteren van uw slimme gerecht. Dagelijks een goede maaltijd op tafel zetten met een klein budget leidt voor veel mensen tot eenzijdige maaltijden of zelfs ongezonde maaltijden met allerlei gezondheidsproblemen als gevolg. Dat kan anders!

Bij Bijstandsgerechten zijn wij ervan overtuigd dat een gevarieerd en gezond eetpatroon ook mogelijk is met een klein budget. Dit jaar zullen wij volgens planning ons eerste kookboek lanceren. Daarnaast kunt u iedere dag terecht op onze website voor slimme gerechten. Door uw gerecht te delen helpt u iedereen die zuinig wil of moet leven aan een gezonde maaltijd! Doe mee en deel dit bericht 🙂

[sociallinkz]