13 gedachten over “Hoe u omgaat met Kerst

  1. Ik heb nog wel wat in de kast liggen van wat ik over heb en toch niet meer gebruik. Zoals zakdoekjes of een kaars geurkaars.

  2. Na een einde van een marktdag kun je groente (wat er over blijft) voor niets meenemen op de markt. Op sommige dagen kun je bij Lidl voor niets een brood krijgen. In de winter kun je geen groente verbouwen. Dan kun je extra invriezen in de diepvrieskist of zelf jam maken van aardbeien of bramen.

  3. vroeger toen ik nog aan cadeautjes met de kerst deed begon ik al in mei. op rommelmarkten of andere braderien, in de goedkoopste winkels kocht ik al cadeautjes in voor de kerst. in de zomer zijn sommige dingen altijd goedkoper dan in december.

  4. Ik vergeet deze tip nog: wil je toch een beetje luxe en lekker eten met de kerst ga dan op de dag voor kerst 1 tot 1½ uur voor sluiting naar de supermarkt. Het beste is als je dochters zoons of manlief naar andere winkels stuurt.
    Zo wordt het een grote verassing wat je eet met de kerst!! Weet niet of alle lidl’s dit doen maar hier in nijmegen wordt er zaterdags tegen sluit veel bederfelijk voedsel (brood groente aardbeien etc) gratis meegegeven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *