7 gedachten over “Hoe u omgaat met feestdagen en vakanties

  1. hallo je kan met je zoon op geven voor zomerkamp voor tiners leuk kost bijna niks of kijk is via armekantvan nederland gids online met vakantie tip waar goed koop is of gratis

  2. Is in de vakantie (een week?) van huizen ruilen een idee? Zo heb je enkel reiskosten. Niet mijn eigen idee, het bestaat al. Plezier gewenst.

  3. Beste Marina,
    even een tip, niet over vakantie maar over wat je schreef:
    voor de rekening van de dierenarts kun je, wanneer je die echt niet kunt betalen, bij de dierenbescherming vragen of ze het voor je voorschieten, dan kun je het aan hen zonder rente terug betalen in vele termijnen.

  4. Vakantie zit er bij ons niet in. Ik ben een alleenstaande moeder van een zoon van 15 jaar. Ik ontvang geen alimentatie dus moet het echt alleen van een bijstandsuitkering doen. Vakantiegeld word gebruikt om alles een beetje recht te trekken wat is blijven liggen omdat ik dat niet kon betalen. Zoals eindafrekeningen gas water en licht. Medicijnen en onderzoeken van specialisten. Of als er 1 van je huisdieren mishandeld word zoals bij mij en deze hulp nodig heeft van een dierenarts omdat het beestje anders overlijd. Kostenplaatje €200,00 die ik niet zomaar heb liggen, maar wat toch betaald moet worden. Dit moet dan in termijnen betaald worden maar daar zitten extra kosten aan verbonden van ruim €50,00. Dus ik wil maar zeggen, als je het echt puur alleen maar van de bijstand moet zien te runnen… is er geen plaats en geld voor vakantie.

    • Ha Marina, bedankt voor jouw reactie. De tips in deze categorie zijn door mensen geplaatst die zelf ervaring hebben met de Bijstand. Zij laten dus zien hoe je toch een vakantiegevoel voor elkaar kunt krijgen. Een van de tips is om lekker te gaan picknicken in een park met een boterhammetje van thuis. En zo zijn er nog veel meer tips die bijna niets kosten. Lees ze maar eens door. Ik hoop dat je erdoor geïnspireerd raakt. groetjes, Merlien Welzijn (initiatiefnemer Bijstandsgerechten)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *