Marcels vegetarische spinazie-feta lasagne

Marcels vegetarische spinazie-feta lasagne
Geschikt voor 2 volwassenen

vegetarische lasagne_ingezonden door sandra
Smaakmakers: knoflook

Tip: koop een pond tomaten op de markt. Tegen sluitingstijd worden vaak fikse kortingen gegeven

Ingrediënten

1 pakje (Bas vd Heijden) feta kaas
3 tomaten (circa 300 gr)
1 pakje (Lidl) diepvries spinazie (450 gr)
2 uien
6 tot 8 lasagne bladen

Bereiding:

Brokkel de feta kaas. Ontdooi de spinazie. Was de tomaten en snijd ze in plakjes. Pel en snipper de ui. Fruit de ui met wat knoflook in 2-3 minuten glazig. Voeg de spinazie toe en laat goed mee warmen. Goed omscheppen.

Pak een lasagne schaal. Maak laagjes met afwisselend spinazie, plakjes tomaat, feta en lasagne bladen. Totaal maakt u op deze manier circa 4-6 lagen. Zorg ervoor dat de u de bovenste laag afsluit met feta. Plaats de lasagneschaal circa 30 minuten in de oven.

7 gedachten over “Marcels vegetarische spinazie-feta lasagne

  1. Als je geen lasagne bladen in huis hebt kan je als alternatief ook brood (zonder korstjes) plat maken met een deegroller en deze gebruiken in plaats van de lasagne bladen. Heb ik in nood ook wel eens gedaan en ’t smaakt er niet minder om.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *