Marcels vegetarische spinazie-feta lasagne
Geschikt voor 2 volwassenen
Tip: koop een pond tomaten op de markt (tegen sluitingstijd) voor circa € 0,40
Ingrediënten en kosten:
1 pakje (Bas vd Heijden) feta kaas € 1
3 tomaten (circa 300 gr) € 0,24
1 pakje (Lidl) diepvries spinazie (450 gr) € 0,59
2 uien € 0,20
6 tot 8 lasagne bladen € 1
totaal: € 3,03
Bereiding:
Brokkel de feta kaas. Ontdooi de spinazie. Was de tomaten en snijd ze in plakjes. Pel en snipper de ui. Fruit de ui met wat knoflook in 2-3 minuten glazig. Voeg de spinazie toe en laat goed mee warmen. Goed omscheppen.
Pak een lasagne schaal. Maak laagjes met afwisselend spinazie, plakjes tomaat, feta en lasagne bladen. Totaal maakt u op deze manier circa 4-6 lagen. Zorg ervoor dat de u de bovenste laag afsluit met feta. Plaats de lasagneschaal circa 30 minuten in de oven.
Wij maken dit recept regelmatig, superlekker! 🙂
Dat ben ik helemaal met je eens, Carola! groeten van Merlien