Slim Koken

Op 16 september 2013 verscheen Koken voor 4 personen voor €5. Op 25 november 2014 verscheen het tweede budgetkookboek van Bijstandsgerechten: Slim Koken: budgetrecepten en bespaartips voor het hele gezin. In dit boek verweef ik mijn eigen ervaringen met besparen en budgetkoken en de inspiratie die ik op mijn beurt de afgelopen 1,5 heb opgedaan toen ik Bijstandsgerechten opzette. Wat heerlijk om elkaar zo te inspireren!

(Klik op de afbeelding om te bestellen)

Bijstandsgerechten_Slim Koken

Zelf ben ik bijvoorbeeld niet vegetarisch. Echter, ik ben wel gevraagd om in een volgend boek vegetarische gerechten op te nemen. Daar zeg ik natuurlijk volmondig ja tegen. Ook merkte ik dat de bespaartips enorm gewaardeerd zijn. Daar is zelfs nog meer vraag naar. En, dat is ook logisch, want met een kleine portemonnee heb je niet alleen de warme maaltijd als uitdaging. Het budgetkoken is echter nog steeds de drager van Bijstandsgerechten. Iedereen kan online, of via de boekhandel een exemplaar aanschaffen. Ik hoor graag hoe het boek je geholpen heeft 🙂

Meesterkok Ron Blaauw:

De mensen die al langere tijd meelopen met Bijstandsgerechten kunnen zich wellicht nog de oproep herinneren van april 2013 waarin we uw mening peilden om deze Michelin waardige top kok uit te dagen zich in te zetten voor Bijstandsgerechten. En dat deed hij! Voor Koken voor 4 personen voor €5 leverde hij 2 top gerechten die voor maximaal € 10 te bereiden zijn. Daar kun je dus mooi de blits mee maken als je eens wat te vieren hebt! Maar, het bleef niet bij een eenmalige actie. Ron Blaauw is ook voor Slim Koken de uitdaging aangegaan! Wat een geweldige man!

Voor professionals:
Maatschappelijk betrokken professionals kunnen exemplaren schenken aan minima, via de eigen organisatie, Voedselbanken, kerken, etc. Stuur een e-mail aan info@bijstandsgerechten.nl. De staffelkorting is als volgt:

1-20   exemplaren – 10% korting op de winkelverkoopprijs excl. btw (6%)
21-50   exemplaren – 25% korting op de winkelverkoopprijs excl. btw (6%)
51-75   exemplaren – 30% korting op de winkelverkoopprijs excl. btw (6%)
76-100 exemplaren – 35% korting op de winkelverkoopprijs excl. btw (6%)
101-500 exemplaren – 40% korting op de winkelverkoopprijs excl. btw (6%)
> 500     exemplaren – 45% korting op de winkelverkoopprijs excl. btw (6%)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *