ZONNESTRAALTJES voorjaar 2020


Dankzij de club van gulle gevers is er ook nu weer een zonnestraaltjesactie mogelijk. Hartelijk dank aan de volgende personen voor hun bijdrage aan de pot:
– de heer Engelkes € 20,00
– S.K.J. R € 5,00
-J.A. de K € 25,00
-J. C € 10,00
-A.J.E. K € 50,00
-H. D € 10,00
-R. vd B € 50,00
-Y vd B € 100,00
-AJ N-N € 20,00
-B.A.M. de B. € 50,00

Totaal heeft de club van gulle gevers dus € 340,00 opgebracht. Bijstandsgerechten doet er nog eens  € 60,00 bij. Alles bij elkaar dus €400,00 in de pot. Dat komt overeen met 20 zonnestraaltjes. Niet normaal!! Dikke dank aan deze lieve mensen. Wat fijn dat jullie er zijn!

Op woensdag 26 februari aanstaande maak ik bekend welke 20 bofkonten een zonnestraaltje krijgen. Extra boodschappen tijdens de voorjaarsvakantie zijn heel welkom. De kinderen willen misschien wel een extraatje. Misschien krijg je visite of wil je jezelf ook eens verwennen met iets wat je lang niet meer gegeten hebt. Of wordt je altijd geholpen en wil je diegene uitnodigen voor een lekker etentje? Of moet je simpelweg de week doorkomen? Hoe het ook zij, respect voor jouw reden en verhaal. Je moet op 26 februari zelf de Facebookpagina van Bijstandsgerechten in de gaten houden en in de namenlijst kijken. Staat jouw naam ertussen dan heb je 24 uur de tijd om een e-mail te zenden naar info@bijstandsgerechten.nl om jouw zonnestraaltje te claimen. (geen ander e-mailadres gebruiken svp!) Niet tijdig geclaimde zonnestraaltjes gaan altijd terug in de pot. Zonde dus.

Om mee te doen moet je even naar de facebookpagina van Bijstandsgerechten. Plaats op Facebook een reactie onder het bericht van Bijstandsgerechten dat begint met ‘ZONNESTRAALTJES DEELNAMEBERICHT’. Geef een reactie waaruit duidelijk blijkt dat je wilt meedoen. Doe je mee voor iemand anders, vermeld dan de naam van die andere persoon in jouw reactie. Om de deelname reactie goed overzichtelijk te houden vraag ik jullie om svp geen andere reacties te plaatsen.

LET OP
De spelregels voor de ontvangst van het zonnestraaltje zijn sinds vorig jaar augustus gewijzigd:
1. Zonnestraaltjes worden alleen nog digitaal overgeboekt
2. Indien je daardoor problemen voorziet kun je ook het rekeningnummer van een vriend of familielid opgeven voor de ontvangst
3. Ook de persoonlijke noot ontvang je voortaan alleen nog via de digitale snelweg.

Jammer genoeg heb ik niet genoeg middelen om iedereen te laten winnen. Zelfs niet met hulp van de club van gulle gevers. Aan de andere kant lukt het al 7 jaar om regelmatig een actie te organiseren. Het 8e jaar is nu aangebroken. Wie had dat ooit gedacht! Succes deelnemers! Ik gun het jullie allemaal.