KERST ZONNESTRAALTJES

Ronde 2
Dankzij de club van gulle gevers is er ook nu weer een zonnestraaltjesactie mogelijk. Hartelijk dank aan de volgende personen voor hun bijdrage aan de pot. Alle bijdragen zijn dit keer via Tikkie binnengekomen. Dat werkt heel goed:
SKJ R € 5,00
MJ d J € 10,00
JTM B € 10,00
HA J EO € 10,00
mevrouw S B € 5,00
FPW S € 20,00
SC S € 20,00
mevrouw N D € 5,00
mevrouw EC M €5,00
J J € 20,00
BAM d B € 50,00 (doneerde ook in ronde 1!)
M M € 20,00
de heer CJW H € 10,00
H vd M € 10,00
L M € 6,00

Totaal heeft de club van gulle gevers dus € 206,00 opgebracht. Hartelijk dank ook nogmaals aan Ellen Feiken voor haar idee om een Tikkie mee te sturen. Dat werkt goed en levert direct extra zonnestraaltjes op. Bijstandsgerechten doet er nog eens € 54,00 bij. Alles bij elkaar dus € 260 in de pot. Dat komt overeen met 13 zonnestraaltjes.

Op dinsdag 24 december maak ik via Facebook bekend welke 13 bofkonten een zonnestraaltje krijgen in deze 2e ronde Kerst zonnestraaltjes. Je moet op die dag zelf de Facebookpagina van Bijstandsgerechten in de gaten houden en in de namenlijst kijken. Staat jouw naam ertussen dan heb je 24 uur de tijd om een e-mail te zenden naar info@bijstandsgerechten.nl om jouw zonnestraaltje te claimen. Niet tijdig geclaimde zonnestraaltjes gaan altijd terug in de pot. Zonde dus. Om mee te doen plaats je een reactie onder mijn Facebookbericht dat je kunt herkennen aan de hoofdletters: ‘ZONNESTRAALTJES DEELNAMEBERICHT’. Geef een reactie waaruit duidelijk blijkt dat je wilt meedoen. Doe je mee voor iemand anders, vermeld dan de naam van die andere persoon in jouw reactie. Om de deelname reactie goed overzichtelijk te houden vraag ik jullie om svp geen andere reacties te plaatsen.

LET OP
De spelregels voor de ontvangst van het zonnestraaltje zijn sinds afgelopen augustus gewijzigd:
1. Zonnestraaltjes worden alleen nog digitaal overgeboekt
2. Indien je daardoor problemen voorziet kun je ook het rekeningnummer van een vriend of familielid opgeven voor de ontvangst
3. Ook de persoonlijke noot ontvang je voortaan alleen nog via de digitale snelweg.

Jammer genoeg heb ik niet genoeg middelen om iedereen te laten winnen. Aan de andere kant lukt het al 7 jaar om regelmatig een actie te organiseren. Niet in de laatste plaats door de fantastische club van gulle gevers die is ontstaan. Dus! Succes deelnemers! Ik gun het jullie allemaal. En meer dan dat…

Eén gedachte over “KERST ZONNESTRAALTJES

 1. Het lukt niet altijd om de website goed bij te werken, dus verlaat, maar toch even de winnaars van deze actie, die overigens via facebook zijn bekend gemaakt en uitbetaald:
  1. mevrouw C. K.
  2. mevrouw H. P.
  3. mevrouw E. vd H.
  4. mevrouw A. V.
  5. mevrouw S. B.
  6. mevrouw C. de R.
  7. mevrouw M. M.
  8. mevrouw S. V.
  9. mevrouw C. vd L.
  10. mevrouw N. R.
  11. mevrouw P. vd W.
  12. mevrouw C. B.
  13. mevrouw N. W.

Reacties zijn gesloten.